Gewapende overval op supermarkt in Heerlen

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Rond 06:00 uur vanochtend kreeg de politie een melding van een gewapende overval op een supermarkt aan de Anjelierstraat in Heerlen. Hierbij zijn de twee verdachten gevlucht in de richting van de Heerenweg, samen op één scooter. Bij de overval zijn geen gewonden gevallen en is er geen buit gemaakt.

De politie is direct gestart met het onderzoek en is nog op zoek naar de twee verdachten. De eerste verdachte is ongeveer 1.90 meter lang, heeft een Aziatisch uiterlijk, een breder postuur en was geheel in het zwart gekleed. De tweede verdachte is 1.75 meter, ongeveer 18 jaar oud, heeft een normaal postuur, droeg een zwarte broek, met zwarte Nike Air schoenen, een zwarte rugzak én een zwarte North Face jas.

Heeft u deze personen gezien of heeft u meer informatie? Benader ze dan niet zelf, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op via 112.

Adverteren op HeerlenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HeerlenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Heerlen
18:40

15° C

Lichte regen

0.45 km/h

95%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief