Heerlen viert Week van de AfvalHelden

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Van 4 tot en met 10 maart wordt in heel Nederland de Week van de AfvalHelden gevierd. Ook de stad Heerlen neemt deel aan deze bijzondere week en toont daarmee haar waardering voor de harde werkers in de afvalinzameling, groen beheer, reiniging en verwerking.

Afvalhelden van Heerlen

De afvalhelden van Heerlen spelen een cruciale rol in het schoon en leefbaar houden van de stad. Dag in, dag uit zorgen zij ervoor dat afval op een verantwoorde manier wordt ingezameld en verwerkt. Hun inzet en toewijding verdienen alle lof en erkenning.

Waardering voor de Afvalhelden

Om dankbaarheid te tonen, heeft wethouder Marco Peters persoonlijk de afvalhelden van Heerlen bezocht en hen een klein presentje overhandigd. Deze geste is een blijk van waardering voor hun onmisbare bijdrage aan de stad.

Wethouder Marco Peters benadrukte het belang van de Week van de AfvalHelden en de rol die deze helden spelen in onze samenleving: “Onze afvalhelden verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Zij dragen dagelijks bij aan een schone en gezonde leefomgeving voor alle inwoners van Heerlen. Hun inzet is van onschatbare waarde en daarom willen we hen tijdens deze week extra bedanken voor hun harde werk en toewijding.”

In deze speciale week worden de afvalhelden van Heerlen, en van heel Nederland, extra in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan een schone en leefbare omgeving.