Politie zoekt getuigen van mishandeling in Nuth

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

De politie zoekt getuigen van een mishandeling die zondagmiddag rond 14.30 uur plaatsvond op de N300. Hierbij raakt een 40-jarige man uit Brunssum zwaar gewond.

Het incident gebeurde op de N300, vlak na de afslag A76 na de rotonde in de richting van Nuth/Kerkrade. Rond genoemd tijdstip reden er twee auto’s die elkaar inhaalden en waarvan de automobilisten op een gegeven moment ruzie kregen. Beide auto’s zijn midden op de weg gestopt. Volgens een kind van het slachtoffer dat hierbij aanwezig was, werd er over en weer geschreeuwd en kreeg het slachtoffer klappen. Een getuige heeft een kleine rode auto zien wegrijden met daarin vermoedelijk drie personen met een pet op. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie komt graag in contact met mensen die van dit voorval iets hebben gezien of gehoord of mensen die informatie hebben in dit onderzoek. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844.

Adverteren op HeerlenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HeerlenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Heerlen
18:36

15° C

Lichte regen

0.45 km/h

95%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief